Trabzon AK Parti'de başkanlar buluştu!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından ‘İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları’ toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.    İl Başkanı Haydar Revi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Seyfullah K

Trabzon AK Parti'de başkanlar buluştu!
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından ‘İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları’ toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. 
 
İl Başkanı Haydar Revi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Seyfullah Kınalı, İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu, Uğur Aydın ve Mahmut Kalaycı, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Revi, 2015 yılındaki çalışmalarından dolayı İlçe Başkanlarına ve Belediye Başkanlarına teşekkür etti.
 
İlçe Teşkilatlarındaki faaliyetlerin eksiksiz ve zamanında yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Başkan Revi, “İlçe Başkanlıklarımızdaki yönetim kurulu toplantılarımız aksamadan devam etmelidir. İl Koordinatörlerimiz İlçe Teşkilatlarımızla iletişimini sıkı tutmalıdır. Bununla birlikte Belediye Başkanlarımız halk günü uygulamasına en kısa sürede geçmelidir. İl Başkanlığı binamızda gerçekleştirdiğimiz ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamamız kamuoyunda olumlu yankı uyandırmıştır. Vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam etmemiz, onları dinlememiz ve sorunlarına çözüm üretmemiz bizim en asli görevimizdir” dedi.
 
20160107aw625584_02.jpg
 
Parti hiyerarşisine azami şekilde riayet edilmesi gerektiğini de belirten Başkan Revi, “Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize gönderilecek olan talepler İl Başkanlığımız üzerinden gitmelidir. Her talep kendi çapında değerlendirilmeli ve ona göre hareket edilmelidir. Parti ayrımı gözetmeksizin her vatandaşımızla diyalog kurmalı ve onların derdiyle dertlenmeliyiz. 1 Kasım’da bize rekor bir oy oranıyla destek veren hemşerilerimizin yüzünü kara çıkarmamak adına gecemizi gündüzümüze katmaya devam etmeliyiz” diye konuştu.
 
Başkan Revi’nin açıklamalarının ardından toplantıda soru cevap kısmına geçildi.
 
20160107aw625584_01.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler