Törende dikkat çeken ayrıntı...

Başbakan Erdoğan'ın Uzunköprü Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingine eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra, Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Mehdi Eker, Orman ve Su işleri Bakanı

Törende dikkat çeken ayrıntı...

Başbakan Erdoğan'ın Uzunköprü Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingine eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra, Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Mehdi Eker, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu katıldı.

Tören sırasında, "Trakya'nın GAP'ı Çakmak Barajı için minnettarız", "Sen üzülme Trakya'yı alacağız be ya", "Yol medeniyettir, köprüler birleştirir" şeklinde pankartlar açıldı. Bu arada meydana bakan binalardan birinde de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Mustafa Kemal Atatürk'ün dev fotoğraflarının asıldığı görüldü.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını sürdürdüğü sırada, "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları atıldı. Öte yandan Başbakan Erdoğan, konuşması sırasında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu da platforma çağırdı.

Erdoğan, platformda bir süre konuştuğu Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu ön sıralarda bulunan bir vatandaşın yanına gönderdi. Müezzinoğlu da vatandaşın sorununu dinledi.

Başbakan Erdoğan, partisinin Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ercan Çobanoğlu'nu da platforma çağırdı. Ardından, Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki bakanlarla birlikte toplu açılış kurdelesini kesti.

Törenin ardından, meydanda bulunan vatandaşlara satranç takımı hediye edildi. Bu arada törenin sonunda Edirne Çocuk Girişimciler Başkanı Onur Buğrahan İhtiyar, Başbakan Erdoğan için hazırlattığı ve üzerinde "Sayın Başbakanın Uzunköprü'ye hoşgeldiniz" yazılı bir plaket sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem