Torbacı operasyonunda tutuklu sayısı 17’ ye çıktı

Samsun'da "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan 15 kişiden sonra firarda olan 2 kişi de yakalanarak çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve

Torbacı operasyonunda tutuklu sayısı 17’ ye çıktı

Samsun'da "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan 15 kişiden sonra firarda olan 2 kişi de yakalanarak çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaklaşık 4 ay süren çalışmalar sonucu 20 kişiyi gözaltına aldı. 2 kişi ifadeleri alınıp savcı tarafından serbest bırakılırken, 18 kişiden 15'i dün tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Operasyon kapsamında firarda oldukları öğrenilen T.S.(18) ve N.Y.A.(18) da yakalandı. KOM Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan T.S. ve N.Y.A., "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kişi tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Operasyon kapsamında tutuklu sayısı 17'ye çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem