Toprağa gömülü cesedi bulundu!

Eskişehir'de jandarma tarafından, ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulunan genç erkek cesedinin 18 yaşındaki lise öğrencisi A.D.'ye ait olduğu ortaya çıktı.Eskişehir'e bağlı Gündüzler beldesi'nde ikamet eden ve merkez Yunus Emre Lisesi 11. sınıf öğre

Toprağa gömülü cesedi bulundu!

Eskişehir'de jandarma tarafından, ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulunan genç erkek cesedinin 18 yaşındaki lise öğrencisi A.D.'ye ait olduğu ortaya çıktı.

Eskişehir'e bağlı Gündüzler beldesi'nde ikamet eden ve merkez Yunus Emre Lisesi 11. sınıf öğrencisi 18 yaşındaki A.D. dün akşam eve gelmedi. Bunun üzerine aile konuyu jandarmaya bildirdi. A.D.'den sabaha kadar haber alamayan aile, bugün Yunus Emre Lisesi'ne de gitti ama oğullarından haber alamadı. Bunun üzerine aile okul yöneticilerinin yardımıyla durumu okul polisine bildirdi. Dün akşamüstü okuldan erken ayrılan ancak akşam eve, sabah da okula dönmeyen A.D. için jandarma ve polis ekipleri arama çalışması başlattı. A.D.'nin okul çıkışında otobüsle eve gitmek için Gündüzler beldesine gittiğini tespit eden jandarma timleri, bölgede arama tarama çalışması başlattı. Gündüzler'de bulunan ormanlık arazide arama çalışmaları başlatan jandarma ekipleri, yeni kazılı bir alana rastladı. Bunun söz konusu bölgeyi kazan ekipler, genç bir erkek cesedine ulaştı. Yapılan incelemede, cesedin lise öğrencisi A.D.'ye ait olduğunu belirlendi. A.D.'nin kafasına bir el av tüfeği ile ateş edilerek vurulduktan sonra toprağa gömüldüğü tespit edildi. A.D.'nin cesedi otopsi yapılmak için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada, A.D.' ile ilgili gelişme eğitim gördüğü Yunus Emre Lisesi'nde öğretmen ve arkadaşlarını gözyaşına boğdu. Derslerinde başarılı bir öğrenci olduğu ve herkes tarafından çok sevildiği belirtilen A.D.'ye bu nedenle de okul yönetiminin bu yıl okul başkanlığı görevini vermeyi planladığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem