TOMA’ya el yapımı bomba atıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde zırhlı polis aracına el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.Edinilen bilgilere göre, dün gece Bağlar ilçesi Medine bulvarında olası bir duruma karşı hazır bekletilen Toplumsal Olay

TOMA’ya el yapımı bomba atıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde zırhlı polis aracına el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece Bağlar ilçesi Medine bulvarında olası bir duruma karşı hazır bekletilen Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'na (TOMA) bir grup terörist tarafından el yapımı bomba atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba, çevrede paniğe neden oldu. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın ardından bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem