TOMA bu kez dersaneye müdahale etti!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda bu akşam Başbakan Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına yönelik protesto eylemi yapıldı. Polisin müdahalesinden dershanelerinin penceresinden eylemi izleyen öğrenciler de nasib

TOMA bu kez dersaneye müdahale etti!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda bu akşam Başbakan Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına yönelik protesto eylemi yapıldı. Polisin müdahalesinden dershanelerinin penceresinden eylemi izleyen öğrenciler de nasibini aldı. TOMA ile yoldaki eylemcilere müdahale eden polis, Kızılay'da özel bir dershanenin pencerelerinde toplanan 50 kadar öğrenciye de tazyikli su sıktı. Polisin sulu müdahalesi üzerine öğrenciler pencerelerinden sınıflarına kaçtı.

TEMSİLİ AVROLARI DAĞITTILAR

Telefon görüşmesinde geçen rüşvet ve yolsuzluk iddialarını protesto etmek amacıyla Ankara Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlar "Hırsız var", "AKP'yi sıfırlayacağız", "Hükümet istifa" gibi sloganlar attı. Temsili olarak yanlarında getirdikleri avroları Kızılay Meydanı'nda yakan vatandaşlar, telefon dinlemelerinde yer alan "sıfırlıyoruz" kelimesini tekrarladı.

KIZILAY MEYDANI TRAFİĞE KAPANDI

Polisin "dağılın" uyarısını dikkate almayarak eylemlerine devam eden göstericilere polis bir süre sonra biber gazı bombası, TOMA'lardan sıktığı tazyikli su ile müdahale etti. Göstericilerden bazıları da polis müdahalesine taşla ve havai fişekle karşılık verirken, Kızılay meydanı bir süre trafiğe kapatıldı. Polis müdahalesinden sivil vatandaşlar da etkilenirken göstericiler ara sokaklara dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem