TOKİ 2016 yılında 70 bin konut üretecek!

Türkiye'de son 10-12 aydır yapılan bütün projelerin bu şekilde olduğunu belirten TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Bu yıl sonunda veya önümüzdeki baharda bitmiş olan projelere bakın, artık her şehirde, her ilçede, her kasabada bambaşka  TOKİ  binaları görecek

TOKİ 2016 yılında 70 bin konut üretecek!

Türkiye'de son 10-12 aydır yapılan bütün projelerin bu şekilde olduğunu belirten TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Bu yıl sonunda veya önümüzdeki baharda bitmiş olan projelere bakın, artık her şehirde, her ilçede, her kasabada bambaşka  TOKİ  binaları göreceksiniz" dedi.

Turan, bu yıl sonu itibarıyla Türkiye'de alt gelir grubuna yönelik asgari 50 bin konutun tamamlanmış olacağını bildirdi. Gelecek yıl asgari 60-70 bin konut inşa etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Turan, "Bütün programlarımızı buna göre yapıyoruz. Her yörede farklı mimari geliştirdiğimiz için çok uğraşıyoruz. Yani mimari için ekiplerimiz yörelere özel olarak gidip araştırıyorlar. TOKİ'nin kadrolu mimarlarının yanı sıra yöreden mimarlarla çalışıyoruz. Her yöreden mimarımız var. Bambaşka bir değişim içerisindeyiz, bu değişimin dışa yansımasını da 6 ay, bir yıl içinde göreceksiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler