Tokat’taki deprem bölgesine ’geçmiş olsun’ ziyareti

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Zeyid Aslan, 5.1'lik depremin merkez üssü olan Yoldere köyünü ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Tokat'ın Erbaa ilçesinde AK Parti Milletvekili Adayı Zeyid Aslan, deprem sonrasında ilçede vatand

Tokat’taki deprem bölgesine ’geçmiş olsun’ ziyareti

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Zeyid Aslan, 5.1'lik depremin merkez üssü olan Yoldere köyünü ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde AK Parti Milletvekili Adayı Zeyid Aslan, deprem sonrasında ilçede vatandaşları ziyaret etti. Deprem olduğu anda bölgede olan Aslan, ilgi birimlerle temas kurarak bilgi aldı. 5.1'lik depremin merkez üssü olan Yoldere köyüne de ziyarette bulunan Aslan, köy halkı ile sohbet etti. Vatandaşlarla yakılan ateş başında sohbet eden Aslan, "Depremin, merkez üssü olan Yoldere köyünde köylülerimizle birlikteyiz. Korkutan depremde can kaybının olmaması hepimizi sevindirdi. Allah tüm afetlerden hepimizi korusun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem