Tokat’a ’’geçmiş olsun’’ telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Zeyid Aslan'ı arayarak, Erbaa'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle "geçmiş olsun" dileklerini iletti.Tokat'ın Erbaa ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tokat

Tokat’a ’’geçmiş olsun’’ telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Zeyid Aslan'ı arayarak, Erbaa'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Zeyid Aslan, sentetik sahada gençlerle bir araya geldi. Bu sırada cep telefonu ile Aslan'ı arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletti. Aslan, cep telefonunu mikrofona uzatarak Erdoğan'ın mesajını vatandaşlara dinletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öncelikle bu deprem sebebiyle hepinize geçmiş olsun temennilerimi iletmek istiyorum. Allah beterinden muhafaza etsin. Tabi aldığım bilgiler çerçevesinde herhangi bir kötü hadise olmayışı, herhangi bir ölü ve yaralı vesaire olmayışı bizler için ayrı bir mutluluk sebebi olmuştur. Çok büyük geçmiş olsun. Sizlerin tabi özellikle 1 Kasım için çok farklı bir şekilde gayret içerisinde olduğunuzu biliyorum ve inşallah 1 Kasım seçimleri de ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olsun. Birliğimizi, beraberliğimizin daim olmasını özellikle temenni ediyorum. Erbaa'yı zaten iyi bilirim, iyi tanırım. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi. Aslan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler