TOBB İslam dünyasına açılacak

 İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraberindeki heyetini kabul etti.Görüşmede, İİT ile TOBB, İslam ülkelerinde işbirliği kararı aldı.İİT'nin Ci

TOBB İslam dünyasına açılacak

 

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraberindeki heyetini kabul etti.

Görüşmede, İİT ile TOBB, İslam ülkelerinde işbirliği kararı aldı.

İİT'nin Cidde'deki merkezinde yapılan görüşmede, İİT ile TOBB arasındaki işbirliğinin genişletilmesi kararı alındı. Genel Sekreter Ekmeleddin İhsanoğlu, Hisarcıklıoğlu ile beraberindeki heyete sergiledikleri işbirliğinden dolayı teşekkürlerini iletirken, TOBB'un deneyim ve tecrübelerinden İslam ülkelerinin faydalanacak olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. 

Rifat Hisarcıklıoğlu da görüşmede, TOBB'un deneyimlerinden İslam ülkelerinin yararlanması için yoğun şekilde çaba göstereceklerini ifade etti.

Hisarcıkloğlu, İİT ile yapılan protokol çerçevesinde tüm İslam ülkelerinde girişimcilerin sayısının artırılması, ticaretin genişletilmesi ve aynı zamanda mesleki eğitim alanında tecrübelerin dost ve kardeş ülkeler ile paylaşacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler