Titiz olması ölümünü getirdi!

Titizlik hastası Oguz Yasin'ın sıradışı ölümü. Önceki akşam evinde otururken hastalığının tedavisinde kullandığı ilaçlardan aşırı miktarda içen Oğuz Yasin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aşırı miktarda ilaç alan Yasin'in fenalaştığını fark eden eşi

Titiz olması ölümünü getirdi!

Titizlik hastası Oguz Yasin'ın sıradışı ölümü. Önceki akşam evinde otururken hastalığının tedavisinde kullandığı ilaçlardan aşırı miktarda içen Oğuz Yasin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aşırı miktarda ilaç alan Yasin'in fenalaştığını fark eden eşi D. Yasin, kocasının ağzına parmağını sokarak kusturmaya çalışırken yakınlarına telefonla olayı haber verdi.

Bu sırada Oğuz Yasin, az miktarda ilaç içtiğini korkulacak bir şey olmadığını belirterek, eşinin telefonu kapatmasını istedi. Sonra da eşinin şaşkın bakışları arasında kendisini evlerinin üçüncü katından apartmanın havalandırma boşluğuna bıraktı.

D.Yasin, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen görevliler, kapıyı kırıp apartman boşluğuna girerek şahsa ulaştı. Oğuz Yasin, 112 acil servis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Yasin'in cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada,Psikiyatri uzmanları, söz konusu hastalığın insanın günlük yaşamını etkilediğini belirterek, "Bu hastalığa yakalanan çok kişi hastalığı yıllarca sakladıktan sonra tedavi oluyor. Bu da iyileşme sürecini etkiliyor. Bu hastalık nedeniyle kişilerin sosyal yaşamı olumsuz yönde etkileniyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler