Tırnakçılara bin 500 dolar kaptırdı işte o anlar

Gaziantep'te dolar bozdurmak için bir kuyumcuya giren biri kadın 3 şahıs, kuyumcuyu bin 500 dolar dolandırdı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen biri kadın 3 kişi, Çamlıca Mahalle

Tırnakçılara bin 500 dolar kaptırdı işte o anlar

Gaziantep'te dolar bozdurmak için bir kuyumcuya giren biri kadın 3 şahıs, kuyumcuyu bin 500 dolar dolandırdı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen biri kadın 3 kişi, Çamlıca Mahallesi Hakkı Demirel Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya girdi. Şahıslardan ikisi kuyumcuyu lafa tutup meşgul ederken, diğeri ise kuyumcuya bozdurulması için toplam 3 bin 850 dolar verdi. Şahsın 3 bin 900 dolar verdiğini ve 50 doları bozdurmak istemediğini söylemesi üzerine parayı sayan Kuyumcu Hacı Yıldız, 3 bin 850 dolar bulunduğunu söyleyerek, parayı şahsa iade etti. Parayı tekrar saymaya başlayan şahıs ise el çabukluğu ile 750 doları cebine indirdi. Kuyumcuya doğru söylediğini ve 3 bin 850 doların bulunduğunu belirterek, parayı tekrar teslim eden şahıs ve yanındakiler, paranın Türk Lirası'na çevrilmesinin ardından kuyumcu dükkanından ayrıldı. Tırnakçılık yöntemi ile 750 doları cebine indiren şahıslar, çaldığı 750 doların karşılığında aldığı Türk Lirası ile birlikte toplam bin 500 dolar parayı alarak kayıplara karıştı. Daha sonra paranın eksik olduğundan şüphe eden Kuyumcu Hacı Yıldız, güvenlik kameralarını incelediğinde ise dolandırıldığını anladı. Kuyumcu Yıldız'ın polise haber vermesi üzerine polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

İş yeri ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızların peşine düştü. Zanlıların kimliklerini de araştıran polis, her yerde şahısları arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler