TIR'ın içinden servet çıktı

Edirne Kapıkule Gümrük Sahası'nda bir TIR'da yapılan aramada, TIR'ın dorsesinin yan ve arka boşluklarına istiflenmiş cep telefonundan oto parçasına, tütün basma tabakasından cevize kadar 800 bin TL değerinde eşya ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Edirn

TIR'ın içinden servet çıktı

Edirne Kapıkule Gümrük Sahası'nda bir TIR'da yapılan aramada, TIR'ın dorsesinin yan ve arka boşluklarına istiflenmiş cep telefonundan oto parçasına, tütün basma tabakasından cevize kadar 800 bin TL değerinde eşya ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ile ortak yapılan çalışma neticesinde, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı Kapıkule Gümrük Sahası'na Türkiye'ye giriş yapmak üzere gelen, sürücülüğünü Bulgar uyruklu S.S.S.'nin yaptığı Bulgar plakalı TIR, şüphe üzerine X-Ray taramasına sevk edildi. Tarama sonrası Gümrük ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat ile Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından yapılan detaylı aramada dorsenin yan ve arka boşluklarına istiflenmiş vaziyette 3 bin 715 adet cep telefonu, 748 adet oto parçası, 2 milyon 40 adet sigara kağıdı, 4 milyon 450 bin adet filtreli sigara kağıdı, 4 milyon 207 bin 600 adet sigara filtresi pamuğu, 900 adet sigara sarma makinesi, 100 adet tütün sarma tabakası, 100 adet tütün basma makinesi ile 69 kolide 740 kilogram ceviz içi ele geçirildi.

Eşyaların toplam değerinin 800 bin TL değerinde olduğu bildirilirken, operasyonla ilgili olarak ele geçirilen eşyalar ve araç sürücüsü S.S.S. hakkında hazırlanan tahkikat evrakları Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilmek üzere Edirne İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler