TIR'da çok sayıda silah bulundu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir tırda yapılan aramada çok sayıda uzun namlulu silah ve tabanca ile bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

TIR'da çok sayıda silah bulundu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir tırda yapılan aramada 3 uzun namlulu silah ve 29 tabanca ile yaklaşık 10 bin mermi ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Nusaybin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ile birlikte Irak'tan geldiği belirtilen ve plakası ile sürücüsünün kimliği açıklanmayan bir tırı Nusaybin Bölge Trafik İstasyonu önünde durdurdu.

Tırda ''Barut'' isimli polis köpeğin yardımıyla yapılan aramada 3 adet uzun namlulu tüfek ve değişik çap ve markalarda 29 tabancanın yanı sıra yaklaşık 10 bin adet mermi bulundu.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler