TIR yolcu otobüsüne çarptı

TIR yolcu otobüsüne arkadan çarptı. 35 kişinin bulunduğu otobüs yan yatmaktan son anda kurtuldu.Düzce TEM otoyolu Beyköy Beldesi mevkiinde sabah saat 05.30 sıralarında faciadan dönüldü. TIR’ın otobüse arkadan çarptığı kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi

TIR yolcu otobüsüne çarptı

TIR yolcu otobüsüne arkadan çarptı. 35 kişinin bulunduğu otobüs yan yatmaktan son anda kurtuldu.

Düzce TEM otoyolu Beyköy Beldesi mevkiinde sabah saat 05.30 sıralarında faciadan dönüldü. TIR’ın otobüse arkadan çarptığı kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Edinilen bilgilere göre Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Ömer Doğan idaresindeki 59 ZF 577 plakalı TIR, TEM otoyolu Beyköy Beldesi mevkiinde aynı istikamete giden Mustafa Bilgin idaresindeki 61 S 0443 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle TIR yoldan çıkarken otobüste yan yatmaktan son anda kurtuldu. Kaza sonrası otobüs şoförü 35 yolcuyu hemen tahliye etti. Kazada TIR sürücüsü Ömer Doğan ve otobüste arka koltuklarda oturan İsmail Kalmuk, Oktay Algün, Sefa Aydın, Hatice Altınkaya ve Ayşe Kurt yaralandı. Yaralılar ambulans ile Düzce’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Otobüste bulunan yolcularda bazıları TIR sürücüne tepki göstererek “Ya uyuyordu, ya da alkollüydü böyle kazamı olur” derken bazıları da “Bir anda patlama oldu ne olduğunu anlamadık” dediler. Bazı yolcularda otobüsün bagajındaki eşyalarını almak istedi.

Trabzon’dan İstanbul’a giden otobüste bulunan ve kazayı yara almadan kurtulanlar ise firmaya ait başka bir otobüsle yollarına devam ettiler. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler