Tıp fakültesi inşaatında göçük !

Balıkesir Tıp Fakültesi Hastanesinin devam eden inşaat kısmında göçük meydana geldi. 3 kişi enkaz altından yaralı olarak kurtarılırken, göçük altında olduğu tahmin edilen 2 kişi için kurtarma ekipleri hummalı bir çalışma başlattı.Balıkesir Tıp Fakültesi H

Tıp fakültesi inşaatında göçük !

Balıkesir Tıp Fakültesi Hastanesinin devam eden inşaat kısmında göçük meydana geldi. 3 kişi enkaz altından yaralı olarak kurtarılırken, göçük altında olduğu tahmin edilen 2 kişi için kurtarma ekipleri hummalı bir çalışma başlattı.

Balıkesir Tıp Fakültesi Hastanesi Morfoloji Bölümü'ndeki inşaat çalışmasında saat 14.45 sıralarında göçük meydana geldi. Beton dökümü yapılırken iş kazası yaşandı. Enkazdan 3 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Olay yerine İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Hummalı bir çalışma başlatan kurtarma ekipleri, enkazın altında 2 kişinin daha olabileceğini üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler