THY'ye özel koku arıyor

  THY'nin tüm uçakları, binaları ve lounge'ları kurumsal kokuya bürünecek. Dünyada hızla yayılan kurumsal koku arayışına THY de başladı.  Edinilen bilgilere göre, THY bu çalışma kapsamında bir de anket yaptı Ankete katılan grubun içinde kabin ekibinden yo

THY'ye özel koku arıyor

 

 

THY'nin tüm uçakları, binaları ve lounge'ları kurumsal kokuya bürünecek. Dünyada hızla yayılan kurumsal koku arayışına THY de başladı.

 

 

Edinilen bilgilere göre, THY bu çalışma kapsamında bir de anket yaptı Ankete katılan grubun içinde kabin ekibinden yolculara, şirket yönetiminden pilotlara yaklaşık 2 bin kişi var. THY'nin yeni kokusu uçaklardan, yönetim binasına markaya ait tüm mekânlarda kullanılacak.

 

Koku seçimi konusuyla da bizzat şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun ilgilendiği ve yeni kokunun içeriği ise henüz netlik kazanmış değil.

 

Hamdi Topçu, Uçaklarımıza ve salonlarımıza girince aynı duyguyu hissettirecek bir koku istiyoruz. 7 - 8 aydır bunun üzerinde çalışıyoruz. Yasemin, okyanus ya da çam kokusu gibi seçenekler var. Ama henüz netlik kazanmadı. Çok yakında yeni kokumuzu hayata geçireceğiz dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem