THY'nin uçağı acil iniş yaptı

Kanada'nın Toronto kentinden İstanbul'a gelmek üzere havalanan Türk Hava Yolları'nın (THY) TK18 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Gander Uluslararası Havalimanı'na acil iniş yaptı.Edinilen bilgiye göre; 280 yolculu

THY'nin uçağı acil iniş yaptı

Kanada'nın Toronto kentinden İstanbul'a gelmek üzere havalanan Türk Hava Yolları'nın (THY) TK18 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Gander Uluslararası Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre; 280 yolculu uçağın kaptan pilotu, uçakta rahatsızlanan bir yolcu nedeniyle, kalkıştan 1 saat sonra acil iniş kararı aldı. Bunun üzerine uçak, en yakın meydan olan Gander Uluslararası Havalimanı’na indirildi.

Söz konusu uçağın hastayı havalimanına bırakmasının ardından, 1 saat gecikmeli olarak 279 yolcusuyla yeniden havalandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler