THY'den tavan fiyat açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuş bileti tavan fiyat uygulamasından vazgeçildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.THY Basın Müşavirliği'nden edinilen bilgiye göre, daha önce "centilmen tavan" olarak ifade edilen ve Mayıs ayında 309

THY'den tavan fiyat açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuş bileti tavan fiyat uygulamasından vazgeçildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

THY Basın Müşavirliği'nden edinilen bilgiye göre, daha önce "centilmen tavan" olarak ifade edilen ve Mayıs ayında 309 lira olarak revize edilen tavan fiyatı uygulamasına devam ediyor.

Tavan fiyat ile ilgili alınan prensip kararına uyduğu belirtilen THY, yıl içinde başlattığı kampanyalar dahilinde "her şey dahil" 44 liraya bilet satışı yapıyor.

HAVADA TAVAN FİYAT UYGULAMASI

Aralık 2013'ten beri 299 lira olarak uygulanan iç hat uçuş bileti tavan fiyatının, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile havayolu firması temsilcilerinin mayıs ayında yaptıkları görüşmeler sonrasında 309 lira olarak revize edildiği açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler