THY uçağında bomba paniği!

TÜRK Hava Yolları'na ait Lefkoşa- İstanbul seferini yapan yolcu uçağında bomba olduğu ihbarı, paniğe neden oldu. Yolcuları tahliye edilen biri özel bir havayolu şirketine ait iki uçakta yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı.Kuzey Kıbrıs Türk Cu

THY uçağında bomba paniği!

TÜRK Hava Yolları'na ait Lefkoşa- İstanbul seferini yapan yolcu uçağında bomba olduğu ihbarı, paniğe neden oldu. Yolcuları tahliye edilen biri özel bir havayolu şirketine ait iki uçakta yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Ercan Havalimanı’ndan kalkışa hazırlanan, THY’ye ait TK 963 nolu Lefkoşa-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında bomba olduğu ihbarı, hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. İhbar üzerine İstanbul'a gitmek üzere kalkışa hazırlanan biri özel bir havayolu şirketine ait, iki uçakta bulunan yolcu ve mürettebat tahliye edilerek bekleme salonuna alındı. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, bomba imha uzmanları her iki uçakta da arama yaptı. Ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı.

İhbarın asılsız çıkması üzerine uçaklar yolcularını alıp İstanbul'a gitmek üzere havalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem