THY uçağına yıldırım düştü

İstanbul-Adana seferini yapan THY uçağına, Adana'ya yaklaştığı sırada yıldırım isabet etti. Bingöl adlı uçak alana indikten sonra teknik kontrolleri yapılarak, tekrar yolcularını alıp dönüş için havalandı. Yetkililer, uçağın gelişmiş paratöner sistemi say

THY uçağına yıldırım düştü

İstanbul-Adana seferini yapan THY uçağına, Adana'ya yaklaştığı sırada yıldırım isabet etti. Bingöl adlı uçak alana indikten sonra teknik kontrolleri yapılarak, tekrar yolcularını alıp dönüş için havalandı. Yetkililer, uçağın gelişmiş paratöner sistemi sayesinde bu olumsuzluktan etkilenmediğini belirtti.

Ayrıca çevre illere inecek uçaklar, bu alanlarda hava muhalefeti nedeniyle Adana Havalimanı'na inmek zorunda kaldı. THY'nin Şanlıurfa, Pegasus'un Gaziantep uçağı Adana'ya zorunlu olarak inip, yolcuları karayolu ile gidecekleri yerlere ulaştırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem