THY uçağı havada panik yaşattı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Amman seferini yapan yolcu uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra teknik bir arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı.Edinilen bilgiye göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan cuma günü saat 23:40'

THY uçağı havada panik yaşattı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Amman seferini yapan yolcu uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra teknik bir arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan cuma günü saat 23:40'da havalanan THY'nin TK - 814 sefer sayılı Amman'a giden uçağında, kalkışından kısa bir süre sonra teknik bir arıza meydana geldi. Uçağın kaptan pilotu yaşanan arızadan dolayı, Operasyon Kontrol Merkezi (OCC) ile bağlantı kurarak, "Sol pencereden anormal ses geldiğinden dolayı tekrar meydana geri dönüyoruz. Emergency deklare etmedik" şeklinde bilgi verdi. Yaşanan arıza nedeniyle, Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş yapan uçağın

yolcularının, kabinden yakıt kokusu duyduklarını iddia ettikleri öğrenilirken, yolcular başka bir uçakla Amman'a gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem