THY Teknik'te grev hazırlığı

Sendika yönetimi, toplu iş sözleşmesi konusunda oluşan uyuşmazlıkla ilgili Resmi Arabulucu raporunun 11 Ocak 2011 tarihinde kendilerine tebliğ edilmesi üzerine grev kararı ile ilgili işlemleri başlattıklarını açıkladı. Buna göre 24 Ocak pazartesi saat 14.

THY Teknik'te grev hazırlığı

Sendika yönetimi, toplu iş sözleşmesi konusunda oluşan uyuşmazlıkla ilgili Resmi Arabulucu raporunun 11 Ocak 2011 tarihinde kendilerine tebliğ edilmesi üzerine grev kararı ile ilgili işlemleri başlattıklarını açıkladı.

Buna göre 24 Ocak pazartesi saat 14.30 da THY Teknik A.Ş Eski Hangar Giriş kapısında (THY Apron Bina tarafı) grev kararı ilanının yılmasına karar verildi.

Hava-İş ile THY Teknik yönetimi 20 ay süren toplu iş sözleşme süreci sırasında çalışanlara yönelik şartlı teklifler ve temel talepler konusunda anlaşamamış ve konu resmi arabulucuya gitmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem