THY seferlerini durdurdu!

Türk Hava Yolları, Erbil seferlerinin güvenlik sebebiyle ikinci bir işara kadar iptal edildiğini açıkladı.Türk Hava Yolları'nın internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama şöyle; "Erbil seferlerimiz güvenlik sebebiyle ikinci bir işara kadar iptal edilmişt

THY seferlerini durdurdu!

Türk Hava Yolları, Erbil seferlerinin güvenlik sebebiyle ikinci bir işara kadar iptal edildiğini açıkladı.

Türk Hava Yolları'nın internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama şöyle; "Erbil seferlerimiz güvenlik sebebiyle ikinci bir işara kadar iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz.

İptal duyuruları anlık olarak güncellenemediğinden uçuşunuzun son durumunu 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden veya web sitemizdeki kalkış-varış uygulamasından kontrol etmenizi tavsiye ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem