THY: "Rehin alınan 7 personel kurtarıldı"

Türk Hava Yolları (THY), Mali'nin başkenti Bamako'da silahlı kişiler tarafından rehin alınan 7. THY personelinin de kurtarıldığını açıkladı.Bamako'da bu sabah saatlerinde THY personelinin de bulunduğu otel silahlı saldırganlar tarafından basılmıştı. Gün i

THY: "Rehin alınan 7 personel kurtarıldı"

Türk Hava Yolları (THY), Mali'nin başkenti Bamako'da silahlı kişiler tarafından rehin alınan 7. THY personelinin de kurtarıldığını açıkladı.

Bamako'da bu sabah saatlerinde THY personelinin de bulunduğu otel silahlı saldırganlar tarafından basılmıştı. Gün içinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucu Türk Hava Yollarında çalışan 7 personelin kurtarılması sonucu THY basın açıklaması yaptı.

Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada "Bamako'da gerçekleşen olayda otelde bulunan 7 Türk Hava Yolları personelinin tamamı kurtulmuştur. Arkadaşlarımızın Türkiye'ye getirilmesi için gerekli tüm hazırlıklar yapılmış olup, kendilerini memlekete getirmek üzere bir uçağımız İstanbul'dan saat 19.00 (lokal saat) itibarı ile yola çıkacaktır. Olayın duyulduğu ilk andan itibaren oluşturulan kriz masası aracılığıyla, gerek Dışişleri Bakanlığımızın, gerek ilgili Büyükelçiliğimizin destekleriyle süreç yakından takip edilmiş ve gereken çalışmalar yapılmıştır. Türk Hava Yolları olarak, ailemizin olayı yaşayan 7 üyesine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, bu süreçte destek olan tüm ilgililere çabalarından ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler