THY o göreve hemşehrimiz atandı

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği görevini yürüten Ali Genç, bugün sürpriz bir kararla görevden ayrıldığını açıklamıştı. İstifa eden Ali Genç'in yerine 2011'de Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan aslen Trabzonlu olan Yahya Üstü

THY o göreve hemşehrimiz atandı

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği görevini yürüten Ali Genç, bugün sürpriz bir kararla görevden ayrıldığını açıklamıştı.

İstifa eden Ali Genç'in yerine 2011'de Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan aslen Trabzonlu olan Yahya Üstün atandı. Üstün, ATV Avrupa Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapıyordu.

YAHYA ÜSTÜN KİMDİR?

Hemşehrimiz Yahya Üstün; , yüksek öğrenimini Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı.

Üniversitede yillarinda çalışmaya başladıği ATV Haber’de 2014 yılına kadar (5 yıl boyunca) farklı görevlerde bulundu.

Mart 2014’te genel yayın yönetmenliğine atandigi ATV Avrupa, basta Avrupa olmak uzere en çok izlenen ve en basarili Türk televizyon kanalı olmasinda onemli sorumluluklar üstlendi. Kanalın izlenirliliğinin dışında, gelirlerinin ve kârlılığının artmasının yaninda ATV kanalının global dagıtımının arttirilmasinda önemli rol oynadı.

2012 yilinda Londra’da ATV Haber (ve Ahaber) Londra Temsilciliği görevindeyken, ayni zamanda dil, medya ve iletişim eğitimi aldı.

Çesitli spor kulüplerinin ve federasyonlarin yönetim kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu ve halen bulunmaya devam etmektedir. İleri derecede İngilizce, temel seviyede Almanca ve Arapca bilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem