Teslim olan PKK'lının şok sözleri!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı'na gelen bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.Jandarmaya teslim olan ve ismi açıklanmayan teröristin, bölücü terör örgütü ve işbirlikçilerince yapılan propagandalar sonucu kan

Teslim olan PKK'lının şok sözleri!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı'na gelen bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Jandarmaya teslim olan ve ismi açıklanmayan teröristin, bölücü terör örgütü ve işbirlikçilerince yapılan propagandalar sonucu kandırıldığını ve örgütün dağ kadrosuna yer aldığını, terör örgütünde gördüğü insanlık dışı davranışlara daha fazla dayanamadığı için teslim olmaya karar verdiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
 
Öte yandan geçen hafta da Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarında bulunan bir terörist, Siirt Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ailesiyle yaptığı görüşmeler sonucu teslim olmaya ikna edilmişti. Örgütün kampından kaçarak Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olan ve ardından mahkemeye çıkarılan örgüt mensubu, 'Pişmanlık Yasası' çerçevesinde serbest bırakılmıştı. Ailesine teslim edilen şahıs, babasıyla Vali Ahmet Aydın'ı ziyaret etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem