Ters dönen aracı portakal ağacı durdurdu

Kaza, Seyir Terası mevkinde meydana geldi. Yayla yolundan inen Hüseyin Erdoğmuş idaresindeki 07 HDJ 89 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir minibüs tarafından sıkıştırıldı.Yoldan çıkan otomobil üç katlı bi

Ters dönen aracı portakal ağacı durdurdu

Kaza, Seyir Terası mevkinde meydana geldi. Yayla yolundan inen Hüseyin Erdoğmuş idaresindeki 07 HDJ 89 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir minibüs tarafından sıkıştırıldı.

Yoldan çıkan otomobil üç katlı bir apartmanın 4 metre yüksekliğindeki bahçe duvarından aşağıya uçtu. Havada ters dönen otomobil bahçedeki bir portakal ağacının üzerine düşerek ters döndü.

Otomobil sürücüsü Erdoğmuş, kazayı şans eseri yara almadan atlatırken, "Allahtan portakal ağacı varmış. Olmasaydı aracım tepe üstü çakılacak ve yaralanacaktım, Allah korudu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler