Terörün hesabını verin

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın Ankara’daki bombalı saldırılardan sonra, Süleyman Soylu ve Ak Partili hükümet yetkililerine sert çıktı.   İnsanların can güvenliğinin kalmadığını belirten Aydın, “Trabzon sokaklarında terörün belini kırdık. Terör

Terörün hesabını verin
MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın Ankara’daki bombalı saldırılardan sonra, Süleyman Soylu ve Ak Partili hükümet yetkililerine sert çıktı.
 
İnsanların can güvenliğinin kalmadığını belirten Aydın, “Trabzon sokaklarında terörün belini kırdık. Terörün kökünü kazıyacağız diyenler dağdaki terörü şehir merkezlerine nasıl indirdiklerinin hesabını vermelidir” dedi.
 
DAĞDAKİ TERÖRÜ ŞEHRE İNDİRDİNİZ
 
Suruç’tan sonra Ankara’nın göbeğinde de benzer terör olaylarının yaşanması Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Yavuz Aydın tarafından sert dille eleştirildi. Yıllardır terörle mücadelesini dağ taş, dere bayır sürdüren ve binlerce şehit veren Türkiye Cumhuriyetinde basiretsiz politikalar nedeniyle ne yazık ki şehirlerde huzur bırakmadığını ifade eden Aydın, “İç siyasette analar ağlamasın diyerek terörle müzakere yapan dış siyasette ise kendisini dünya lideri hayaline kaptıran anlayışın ürünü olarak özellikle Ortadoğu Bölgesinde Amerikan’ın politikalarının uygulayıcısı haline getiren ülkemizde bombalar da artık şehir merkezlerinde hatta Türkiye Cumhuriyeti’nin göbeğinde patlar oldu. Artık her demokratik eylemde, her mitingde, her yürüyüşte acaba bomba patlar mı korkusu sardı milletimizi. Büyükşehirlerde insanlar metroya binemez oldu, otogarlarda, tren istasyonlarında, vapur iskelelerinde beklemeye korkar hale geldi. İnsanlar yakınlarının can güvenliklerinden endişe ederken siyasi iktidarımız ülkedeki bu kaosu görmezden geliyor.  Hala popülist, halka şirin gözükmeye çalışan söylemlerle hükümetini sürdürmenin derdine düşüyor” dedi.
 
img_3729.jpg
 
HATALARINIZIN HESABINI VERİN!
 
Türkiye’de meydana gelen her olağanüstü durum sonrası AK Partili hükümet yetkililerinin acaba olaydan nasıl kurtulurum da işi muhalefetin üzerine yıkarım anlayışından bir an önce kurtulması gerektiğini belirten Yavuz Aydın, “Dikkat edin. Ülkemizde MHP ya da CHP’nin söylediklerini dikkate almayarak, ‘Ben bildiğimiz okurum. Hükümet benim ‘ anlayışında olan iktidar yetkilileri, iş ne zaman çıkmaza girse muhalefetin ipine sarılıyor, işi muhalefete yıkmak için harekete geçiyor. Yanlış politikaları uygularken uyarımızı dikkate almayanlar yaşanan acı olaylardan sonra muhalefet partileri ile görüşmeye çalışıyor, üzerindeki yükten kurtulmaya kalkıyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz ülkemizin milli çıkarlarının yanında her zaman yer almaya kararlıyız ancak AK Partinin yanlış politikalarının kurbanı da olmayacağız. Bizi ve bize oy veren milyonlarca Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren vatandaşımızı dikkate almayan insanlar, ülkeyi uçuruma sürükleyen yanlış politikalarının da hesabını tek başına halka vermek zorundadır” ifadelerini kullandı.
 
img_5557.jpg
 
AK PARTİ’NİN SÜRESİ DOLDU
 
Aydın "Yanlış dış siyasetin ürünü olan ve Suruç patlaması ile bunu bir kez dağa gördüğümüz olayın ardından bu kez de Başkent Ankara’da bombalı saldırı olayı gerçekleşti. Başbakanlık Koordinasyon merkezi verilerine göre 95 vatandaşımız hayatını kaybetti, 48’i ağır 246 vatandaşımızda yaralandığı açıklandı. Terörün dili,  dini, sağı solu,  kimliği olmaz. Terörle de elbette siyaset yapılamaz. Ancak bu durum 13 yıldır iç ve dış politikada ayağı yere basmayan kendini dev aynasında gören anlayışı ile vatandaşın oylarını alan AK Parti’nin ülkeyi sürüklediği sonun göstergesidir. Çıkıp televizyon ekranlarında; ‘analar ağlamayacak, göz yaşı dinecek’ diyenler, milletin anasını ağlatmanın yanında babasını, çoluğunu, çocuğunu da ağlattığını görmüyor mu? Gelip Trabzon sokaklarında ‘terörün kökünü kazıyacağız, terörün belini kırdık’ diyen, dün farklı partilerdeyken AK Partiye ateş püsküren siyasetçiler bugün dağlarda, mağaralarda, çakal inlerinde saklanan, askerimizden kaçacak delik arayan hainlerin,  artık şehirlerde yol kestiğini, adam kaçırıp eylem yaptığını, askerimizi ve polisimizi eşinin, çocuğunun gözleri önünde ensesinden kahpece vurduğunu göremez oldu. Kent merkezlerinde patlatılan bombalarla dünyada itibarımız sıfırlayandı. Vatandaşımızın can güvenliği kalmadı. Ocaklara ateş düştü. Süreniz doldu. Milliyetçi Hareket Partisi sizin müzakere ettiğiniz terörü bitirmek için geliyor” şeklinde konuştu.
 
img_6782.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler