Terörle mücadeleye 5 savcı atandı

Terör, çete, uyuşturucu gibi soruşturmalara bakan TMK 10. Madde ile görevli İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na yeni atamalar yapıldı. Terörle Mücadele Kanunu’yla görev yapan İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na 5 savcı daha atandı. Terör ve örgütlü suçlara baka

Terörle mücadeleye 5 savcı atandı
Terör, çete, uyuşturucu gibi soruşturmalara bakan TMK 10. Madde ile görevli İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na yeni atamalar yapıldı.
 
Terörle Mücadele Kanunu’yla görev yapan İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na 5 savcı daha atandı. Terör ve örgütlü suçlara bakan savcı sayısı 17’den 22’ye yükseldi.
 
Terör, çete, uyuşturucu gibi soruşturmalara bakan Terörle Mücadele Kanunu (TMK) 10. Madde ile görevli İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na yeni atamalar yapıldı. Halen 17 savcının görev yaptığı savcılıkta 5 savcı daha göreve başlayacak. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından yapılan görevlendirmeler sonucunda Savcılar İrfan Fidan, Tuncay Yardımcıoğlu, Yılmaz Kıstı, Haluk Gedikli ve Murat Çağlak, TMK Savcılığı’nda görev yapacak.
 
Savcılardan Murat Çağlak, Turgutlu Savcılığı’ndan tayin olurken diğer 4 savcı İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nda görev yapıyordu. TMK Savcılığı’nda halen 17 savcı görev yapıyor. Yeni atamalarla birlikte savcı sayısı 22 oldu. HSYK’nın, TMK Savcılığı’nda artan iş yükünü hafifletmek için yeni savcılar görevlendirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler