Teröristlerin kaçırdığı 2 kişi serbest!

Tunceli'de teröristlerce 4 gün önce kaçırılan 2 kişinin serbest bırakıldığı bildirildi.Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, karakol inşaatına malzeme taşıyan, bir inşaat firmasına ait 5 mikserin, Tunceli-Erzincan karayolunda 16 Haziran'da bölüc

Teröristlerin kaçırdığı 2 kişi serbest!

Tunceli'de teröristlerce 4 gün önce kaçırılan 2 kişinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, karakol inşaatına malzeme taşıyan, bir inşaat firmasına ait 5 mikserin, Tunceli-Erzincan karayolunda 16 Haziran'da bölücü terör örgütü mensuplarınca yakıldığı ve 2 kişinin kaçırıldığı hatırlatıldı.

Kaçırılan 2 kişinin dün akşam saatlerinde serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimiz polis merkezine gelen bu kişiler, verdikleri ifadede, 16 Haziran 2014 günü bölücü terör örgütü mensuplarınca kaçırıldıklarını ve 3 gece alıkonulduktan sonra 19 Haziran 2014 günü saat 20.00 sıralarında Pülümür yolu Kırmızıköprü civarında serbest bırakıldıklarını beyan etmiştir."

Tunceli-Erzincan karayolunun 45. kilometresindeki Ağlayan Kayalar mevkisinde 16 Haziran'da yolu kapatan bir grup terörist, bölgede yapımı devam eden Kırmızı Köprü Jandarma Karakoluna beton taşıyan 5 mikseri ateşe verdikten sonra biri şoför 2 kişiyi kaçırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem