Teröristlerin bombası iki çocuğu yaraladı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H tarafından bırakılan el yapımı bir bomba ile oynayan iki çocuk, bombanın ellerinde patlaması sonucu yaralandı. Yaralı çocuklardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Edinile

Teröristlerin bombası iki çocuğu yaraladı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H tarafından bırakılan el yapımı bir bomba ile oynayan iki çocuk, bombanın ellerinde patlaması sonucu yaralandı. Yaralı çocuklardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, dün gece Kızıltepe ilçesi Koçhisar mahallesinde, Cizre'deki sokağa çıkma yasağını bahane eden terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi bir grup, yasadışı gösteri düzenledi. Gösteriler sırasında YDG-H'lılar tarafından bir evin çatısına parça tesirli el yapımı bomba gizlendi. Siyah poşet içerisindeki bombayı merak eden Tahsin U. (9) ve Ramazan Ş. (9) adlı çocuklar, poşeti kurcalamaya başladı. Bir süre sonra bomba büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada, yaralanan iki çocuk, olay yerine çağrılan ambulanslarla, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralı çocuklardan Tahsin U.'nun durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Teröristlerin bombası iki çocuğu yaraladı

Teröristlerin bombası iki çocuğu yaraladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem