Teröristlere canlı kalkan olmak isteyen 83 kişi adiyeye sevk edildi

Batman'ın Sason ilçesinde, güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, teröristlere canlı kalkan olmaya giderken gözaltına alınan aralarında HDP'li belediye başkanlarının da bulunduğu 83 kişi 3 günlük gözaltı süresinin ardından adliyeye

Teröristlere canlı kalkan olmak isteyen 83 kişi adiyeye sevk edildi

Batman'ın Sason ilçesinde, güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, teröristlere canlı kalkan olmaya giderken gözaltına alınan aralarında HDP'li belediye başkanlarının da bulunduğu 83 kişi 3 günlük gözaltı süresinin ardından adliyeye sevk edildi.

Batman'ın Sason ilçesi Kelhasan köyüne bağlı Govar kırsalında PKK terör örgütü ile çıkan silahlı çatışmada teröristlere canlı kalkan olmak için operasyon bölgesine giden aralarında HDP Batman Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'in de bulunduğu 83 kişi jandarma ekiplerince geçen günlerde gözaltına alınmıştı. 3 gün gözaltına alınan 83 kişi bugün öğle saatlerinde önce sağlık kontrolü için Sason Devlet Hastanesine oradan da adliyeye sevk edildi. Adliye çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı.

(İHA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem