Teröristler yine polise saldırdı!

Elazığ'ın Alacakkaya İlçe Kaymakamlığı ve Emniyet Amirliği binasına, akşam saatlerinde roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.Güvenlik güçlerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.Alacakkaya İlçesi'ndeki kaymakamlık ve Emniyet Amir

Teröristler yine polise saldırdı!

Elazığ'ın Alacakkaya İlçe Kaymakamlığı ve Emniyet Amirliği binasına, akşam saatlerinde roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Güvenlik güçlerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Alacakkaya İlçesi'ndeki kaymakamlık ve Emniyet Amirliği binası ile lojmanlarına yönelik bugün akşam saat 20.45 sıralarında, kalabalık bir terörist grubu tarafından saldırı düzenlendi.

İKİ POLİS MEMURU YARALANDI
Roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sırasında açılan ilk ateş sırasında nöbet tutan 2 polis memuru yaralandı. Lojman ve emniyet amirliğinde bulunan güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma devam ediyor.

YARALI POLİSLER HASTANEDE
Elazığ'a 86 kilometre mesafede bulunan Alacakkaya İlçe Kaymakamı Tarık Bahadır, saldırının 20.45'te başladığını ve görevli 2 polis memurunun yaralandığını doğrulayarak, yaralı polislerin Elazığ'daki hastanelere götürülmek üzere ambulanslarla yola çıkarıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem