Teröristler tuzakladı, asker imha etti

Diyarbakır-Muş ve Diyarbakır-Bingöl karayollarına teröristler tarafından tuzaklanan 2 el yapımı patlayıcı, olası bir faciaya neden olmadan imha edildi.Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince mayın ve el yapı

Teröristler tuzakladı, asker imha etti

Diyarbakır-Muş ve Diyarbakır-Bingöl karayollarına teröristler tarafından tuzaklanan 2 el yapımı patlayıcı, olası bir faciaya neden olmadan imha edildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince mayın ve el yapımı patlayıcı arama çalışmaları çerçevesinde Diyarbakır-Bingöl karayolu Çalıbükü ile Diyarbakır-Muş karayolu Gürbeyli Mahallesi mevkilerine tuzaklanan 2 el yapımı patlayıcının tespit edildiği belirtildi. Bunun üzerine olay yerlerine bomba imha uzmanlarının çağrıldığına dikkat çekilen açıklamada, patlayıcıların güvenli bir şekilde imha edildiği kaydedildi.

Teröristler tuzakladı, asker imha etti

Teröristler tuzakladı, asker imha etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler