Teröristler Giresun’da düğün salonunu hedef aldı: 3 yaralı

Giresun'un Güce ilçesi Jandarma karakoluna bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Yaklaşık 400 metreden yapılan saldırıda 3 sivil yaralandı.Jandarma karakoluna yakınında bulunan okulun bahçesinde o esnada düğün vardı, karakola roketatarlı ve uzu

Teröristler Giresun’da düğün salonunu hedef aldı: 3 yaralı

Giresun'un Güce ilçesi Jandarma karakoluna bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Yaklaşık 400 metreden yapılan saldırıda 3 sivil yaralandı.

Jandarma karakoluna yakınında bulunan okulun bahçesinde o esnada düğün vardı, karakola roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Seken kurşunlar düğün merasiminde ki vatandaşlara isabet etti. Kurşunların isabet ettiği 3 vatandaş çeşitli hastanelere sevk edildi.

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, yaptığı açıklamada, "Çatışmanın 5 dakika kadar sürdüğünü ve 3 vatandaşın yaralandığını durumlarının iyi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler