Teröristin babasına Trabzon'da tepki

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın odasını basarak rehin alan ve sonrasında yapılan operasyon sonucunda ölü olarak ele geçirilen 2 teröristten Şinasi Yayla adlı teröristin babası Şinasi Yayla'ya Trabzon Moloz mevkiinde vatandaşlarl

Teröristin babasına Trabzon'da tepki

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın odasını basarak rehin alan ve sonrasında yapılan operasyon sonucunda ölü olarak ele geçirilen 2 teröristten Şinasi Yayla adlı teröristin babası Şinasi Yayla'ya Trabzon Moloz mevkiinde vatandaşlarla tartışınca polis olaya müdahale etti.

Eşiyle birlikte İstanbul'a gitmek için Trabzon Havalimanına gelen Şinasi Yayla burada alkollü olduğu gerekçesi ile uçağa alınmadı. Bunun üzerine Giresun'a dönmek için Moloz mevkiine gelen Yayla, otobüse bindiği esnada kendisinden para isteyen otobüs yetkilisi ile tartışma yaşadı. Aşırı alkollü olduğu için vatandaşların tepkisini çeken Yayla kendisinin Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı öldüren Şafak Yayla'nın babası olduğunu söylemesi üzerine olay büyüdü.

Şinasi Yayla, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından alınarak hastaneye götürüldü. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aşırı alkollü olduğu için alkol tedavisi yapılan Yayla daha sonra Giresun'a gönderildi.

Öte yandan Şinasi Yayla'nın darp edildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Haber Muhabirimiz ilk geçtiği darp haberinde bazı şahısların darp ettik iddiaları üzerine yazılmıştı. Resmi kaynaklar darp olayının doğru olmadığını darp ettik diyen şahısların gerçek dışı söylemlerde bulundukları ifade edildi. 

Haber61.net / Şükrü Üçünü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem