Teröre lanet üstüne lanet yağıyor

Bolu Ülkü Ocakları'nın organiz ettiği program kapsamında vatandaşlar Kardelen Meydanı'nda toplandı. Ellerinde Türk bayraklarıyla alanı dolduran yüzlerce kişi, bir dakikalık saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Grup daha sonra

Teröre lanet üstüne lanet yağıyor

Bolu Ülkü Ocakları'nın organiz ettiği program kapsamında vatandaşlar Kardelen Meydanı'nda toplandı. Ellerinde Türk bayraklarıyla alanı dolduran yüzlerce kişi, bir dakikalık saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Grup daha sonra İzzet Baysal Caddesi boyunca Belediye Meydanı'na gitmek üzere yürüyüşe geçti. Kalabalık hep bir ağızdan, "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Kahrolsun PKK", "Hepimiz Mehmet'iz PKK'ya yeteriz", "Mecliste PKK istemiyoruz", "Her Türk asker doğar" sloganları attı.

Çevredeki vatandaşlar da gruba alkışlarla destek verdi. Belediye Meydanı'na gelen yüzlerce vatandaş, Köroğlu heykeli önünde tekrar bir dakikalık saygı duruşu yaparak yürüyüşü noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem