Terör örgütü çocukları hedef aldı!

Çocuk katili PKK'nın telsiz konuşmaları açığa çıktı.

Terör örgütü çocukları hedef aldı!

Eli kanlı terör örgütü PKK örğütünün Ağrı ve Hakkari'de saldırı sonrası telsiz konuşmaları açığa çıktı

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 09 Temmuz 2016 tarihinde saat 09.45’te Ağrı/Diyadin, Taşkesen köyü Kurttepe mevkiinde, güvenlik güçlerince daha önce icra edilen operasyonlarda bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan mevzilerden birinde EYP düzeneğinin patlaması neticesinde bölgede çobanlık yapan 14 yaşındaki Fettah Erdem hayatını kaybetmiş, 19 yaşındaki Sinan Çiftçi ise yaralanmıştı.

Bölücü terör örgütü tarafından 09 Temmuz 2016 tarihinde saat 18.00’de Hakkari/Çukurca, 2’nci Hd. Tug.K.lığı kışlasına ve Narlı köyüne havan ile toplam 8 atım gerçekleştirilmişti. Yapılan silahlı saldırıda yola düşen merminin sivil bir araca isabet etmesi sonucunda 2 çocuk hayatını kaybetmiş (12 ve 5 yaşında), 7 kişi ise yaralanmıştı.

Saldırının ardından ’Ferho’ telsiz Çağrı Adını (Ç/A) kullanan teröristle ’Refik’ telsiz Çağrı Adını (Ç/A) kullanan diğer bir teröristin arasında geçen görüşme ise şöyle:

FERHO (Ç/A): Refik iyi günler
REFİK (Ç/A): Sağol iyi günler
FERHO (Ç/A): Bu olay nedir? Düşmana saldırı yapıyorlar ama çocukları, sivilleri arabanın içinde vuruyorlar.
REFİK (Ç/A): Doğrudur, bir aile isabet almış. Arabaya isabet etmiş.
FERHO (Ç/A): Bu kadar nişancılarsa niye düşmana vuramıyorlar, anlamadım.
REFİK (Ç/A): Aslında arkadaşlar bu konuda tecrübeli ama bilmiyorum işte...
FERHO (Ç/A): Gerçi üzüldüm mü? Hayır bu şerefsizler düşmanla birlikte hareket ediyor, iyi bir ders olur onlara da. Askerin yerine biz buralarda olsaydık bu da yaşanmazdı.
REFİK (Ç/A): Aynı düşünüyoruz, aynen öyle.
FERHO (Ç/A): Çocuklar ölmüş, ama basın çok durmadı üzerinde, bu iyi bizim açımızdan. Çocuk hassas konu daha dikkatli olsunlar yine de. Yukarıdan (Kandil’i kast ediyor) bu konuda bir şey geldi mi sana?
REFİK (Ç/A): Yok hiç ses çıkmadı.
FERHO (Ç/A): Güzel tamam. Düşmanla işbirliği yapanlar olursa onları da vursunlar, cezalandırsınlar, onda problem yok. Herkes kendine çeki düzen versin.
REFİK(Ç/A): Katılıyorum, katılıyorum. Söylerim tamam.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler