Terör Operasyonu: 12 Gözaltı - Kocaeli Haber

Kocaeli'nin Darıca ve Dilovası ilçelerinde PKK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Kocaeli'de görev yapan güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda Darıca ilçesinden 4, Dilovası ilçesinden ise 8 kişi olmak üzere toplam 12 kişi göza

Terör Operasyonu: 12 Gözaltı - Kocaeli Haber

Kocaeli'nin Darıca ve Dilovası ilçelerinde PKK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Kocaeli'de görev yapan güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda Darıca ilçesinden 4, Dilovası ilçesinden ise 8 kişi olmak üzere toplam 12 kişi gözaltına alındı. Ekipler tarafından HDP Dilovası İlçe Başkanı Kamuran Onay'ın da ev adresine baskın yapıldı. Ancak HDP Dilovası İlçe Başkanı Onay ikametinde bulunamadı.

Yaklaşık 2 hafta önce Kocaeli'de PKK terör örgütüne yönelik bir operasyon daha yapılmış ve 22 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, geri kalanlar ise serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler