Tepki yürüyüşü yapıldı

 Akil İnsanlar Ege Bölgesi heyetinin Kütahya'daki ikinci gün programında yaklaşık 300 kişi, protesto etmek için toplandıkları otelin önünde Avni Özgürel'e saldırmaya çalıştı. Heyetin üç günlük programının ikinci gününde konakladıkları otelin önüne giden e

Tepki yürüyüşü yapıldı

 

Akil İnsanlar Ege Bölgesi heyetinin Kütahya'daki ikinci gün programında yaklaşık 300 kişi, protesto etmek için toplandıkları otelin önünde Avni Özgürel'e saldırmaya çalıştı.
 
Heyetin üç günlük programının ikinci gününde konakladıkları otelin önüne giden eylemciler, slogan atarak protesto etmek istedi. Bir süre polisin ikna etmeye çalıştığı grup üyeleri, basın açıklaması yaptıktan sonra dağılacaklarını bildirdi. Dışarıdaki tepkilere cevap vermek üzere otelden çıkan Özgürel'e bir grup eylemci hakaret ederek, önünde bulunan otomobili yumruklayıp üzerine çıkmaya çalıştı. Saldırı olabileceğini gözönünde bulunduran polisler, Özgürel'i otele geri götürdü. Polis tarafından dağılması istenen grup, trafik güvenliğini tehlikeye düşürdükleri gerekçesiyle orta refüje alındı. Burada da sloganlarına devam eden eylemciler, polis müdahale edeceği sırada dağılarak uzaklaştı.
 
Daha sonra otel kapısında gazetecilerin sorularını cevaplayan Avni Özgürel, "Bu hoş bir tablo değil. Elbette bütün bu aleyhte gösteri yapan arkadaşların samimiyetine yürekten inanıyorum. Endişelerinine de inanıyorum. Bunları birlikte konuşabiliriz. Sadece birbirimize bağırırsak, neyi ifade edeceğiz? Heyeti karşılarında göremeyince bütün bu insanların iyi niyetinden eminim. Zaten onun için tek başıma çıkıyorum. Benim üzüntüm, dinleme arzusu olmaması. Bana bağırmakla mesele anlaşılmıyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler