Temel şifreyi bu sefer çözecek

Sümela’nın Şifresi Temel Filmi’nin serisi olan Moskova’nın Şifresi Temel Filmi’nin çekimleri Trabzon’da tüm hızıyla devam ediyor.Dün filmin 4 sahnesi Atapark ve Zağanos Vadisi civarında çekildi. Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde sabah saat 10.30’da başlayan

Temel şifreyi bu sefer çözecek

Sümela’nın Şifresi Temel Filmi’nin serisi olan Moskova’nın Şifresi Temel Filmi’nin çekimleri Trabzon’da tüm hızıyla devam ediyor.

Dün filmin 4 sahnesi Atapark ve Zağanos Vadisi civarında çekildi. Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde sabah saat 10.30’da başlayan ilk sahnede, Temel’in arkadaşları Varlıbaş AVM’ye gelerek Rus Mafyası’nı aradı.

Sonrasında ise Temel’in eşi Zuhal’in annesiyle yaptığı telefon konuşması sahnesi çekildi. Çekimler esnasında ilginç bir an yaşandı.

 

sumela.jpg

Çekim esnasında filmin başrol oyuncularından Temel’in karısı Zuhal’in arkasındaki masada oturan Trabzonspor’un yıldız oyuncuları Alanzinho ile Henrique’de kadraja girerek filmin sahnesinde görüntülendiler. Soho Greens’te dinlenmeye gelen Trabzonsporlu futbolcular bir anda karşılarında kurulan film setini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

sumela3.jpg

Çekimlerin ardınan Kalekapı Mahallesi’nde çekimleri devam eden fimde, Sümela’nın Şifresi Temel’de herkesi gülme krizine sokan adres tarifi sahnesi çekildi.

İlk filmdeki adres tarifi sahnesine oranla daha komik olan bu sahnenin çekimi de tam tamına 4 saat sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem