TEM'den Diyarbakırlı'ya şehit mesajı!

Diyarbakır'daki hain saldırıda şehit düşen Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli 2 polis için duygusal mesaj! Şehit polisin arkadaşları, "Terörle Mücadele Şubesi Diyarbakır" adlı Facebook hesabından, o gece yaşananları anlattı "Diyarbakır sen rahat rahat ya

TEM'den Diyarbakırlı'ya şehit mesajı!
Diyarbakır'daki hain saldırıda şehit düşen Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli 2 polis için duygusal mesaj! Şehit polisin arkadaşları, "Terörle Mücadele Şubesi Diyarbakır" adlı Facebook hesabından, o gece yaşananları anlattı "Diyarbakır sen rahat rahat yaşa diye ölümü bekliyorduk" mesajını paylaştı. Sayfa bir süre sonra Facebook'tan kaldırıldı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki ’Terörle Mücadele Şubesi Diyarbakır’ hesabında Diyarbakır’da şehit olan polislerin fotoğrafını paylaşıldı. Fotoğrafların altına da, şunlar yazıldı:
 
"Biliyor musun Diyarbakır?.. Muzaffer Can ve Mustafa şehit oldu bu Sabah senin için... Sabah uykusuzduk.. Yorgunduk.. Diğer arkadaşlarımın çoğu da tıpkı benim gibi, tıpkı Muzaffer Can gibi Mustafa gibi yorgundu.. Bitkindi.. Sadece görevimizi yapıyorduk.. Sen rahat rahat yaşa diye ölümü bekliyorduk.. Sadece sen sabah dükkanını rahat rahat aç, işe rahat rahat git ve ailen huzur içinde yaşasın diye ölüme kendimizi siper ettik... Sonra bir fısıltı gibi geldi ölümün sesi.. Kahpe roket tıpkı bir gölge gibi sokuldu yanı başımıza.. Ardından Gürültü, ateş ve Duman... Allah-u Ekber dedik düşerken.. Muzaffer Can ve Mustafa aldı elimizden şehadet mertebesini.. Bekleyin kardeşlerim dediler.. 
 
diyarbakir-mesaj.jpeg
"SIRA SİZ DE DEĞİL ÖNCE BİZ VARIZ"
 
"Nur yüzlerine sıçramış kan ve baruta rağmen mertçe ve erkekçe gittiler şehadete.. Kadın gibi çığlık atmadan, çocuk gibi göz yaşı dökmeden.. Erkek gibi işte.. Sadece sen huzurlu ol diye Diyarbakır! Sana birşey olmasın Vatanım merak etme. Biz sadece şehit olduk.. ?"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler