TEM’deki bayram trafiğinde son durum

Bayram tatilini memleketlerinde geçirdikten sonra İstanbul'a doğru dönüşe geçen tatilcilerin 2 gündür TEM otoyolunda oluşturduğu yoğunluk, bu sabah yerini sakinliğe bıraktı.Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için İstanbul'dan yola çıkan tati

TEM’deki bayram trafiğinde son durum

Bayram tatilini memleketlerinde geçirdikten sonra İstanbul'a doğru dönüşe geçen tatilcilerin 2 gündür TEM otoyolunda oluşturduğu yoğunluk, bu sabah yerini sakinliğe bıraktı.

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için İstanbul'dan yola çıkan tatilcilerin dönüş yolunda 2 gündür süren çilesi, bu sabah erken saatlerde azalmaya başladı. 2 gündür süren ve dün gece geç saatlere kadar durma noktasına gelen trafikte ilerlemekte zorlanan sürücülerin TEM otoyolunda oluşturduğu yoğunluk azaldı. 2 gündür TEM otoyolu Kocaeli kesimi Bekirdere Viyadüğü'nden başlayarak Gebze'ye kadar uzanan araç yoğunluğunun azalması sonrasında sürücüler sakin trafikte ilerleme fırsatı buldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler