TEM otoyolunda yolcu otobüsü devrildi

TEM Otoyolu Sakarya kesiminde yolcu otobüsü devrildi, otobüste bulunan yolcuların çoğu yaralandı.Edinilen bilgilere göre Karabük'ten İstanbul'a gitmekte olan Osman Akdoğan idaresindeki 34 ZZ 3783 plakalı yolcu otobüsü TEM Otoyolu Sakarya ili Hendek İlçesi

TEM otoyolunda yolcu otobüsü devrildi

TEM Otoyolu Sakarya kesiminde yolcu otobüsü devrildi, otobüste bulunan yolcuların çoğu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Karabük'ten İstanbul'a gitmekte olan Osman Akdoğan idaresindeki 34 ZZ 3783 plakalı yolcu otobüsü TEM Otoyolu Sakarya ili Hendek İlçesi mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrildi. Vatandaşların kazayı görmesi ile birlikte 112'ye haber verildi. Sakarya ve Düzce'den çok sayıda ambulans kaza yerine sevk edilirken çok sayıda yaralı Sakarya'daki bölge hastanelere gönderildi. Yaralının bir tanesinin kolunun koptuğu belirtilmesi üzerine İtfaiye ekipleri ve polisler uzun süre kol aradı.

Yolcular şoförün orta refüjde bulunan toprak bölüme tekeri kaptırdığını yolun yağışlı ve ıslak olması nedeniyle toparlayamadığını ve devrildiğini iddia ettiler.

Kurtarıcı yardımı ile otobüs kaldırılınca yolcunun kolunu bulmak için ekipler tekrar arama yaptılar. Arama sonucunda kolun parçalandığı tespit edildi.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolunda üzün yol tek şeritten verildi. 32 yolcusu bulunan otobüste yaralıların tespit çalışması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem