TEM Otoyolun'da sahur yaptılar

Ramazan Bayramı tatili için araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu'nda trafiğe yakalanınca sahurlarını yola kurdukları sofralarda yaptı. Trafiğe yakalanmamak için gece yola çıkmayı tercih edenler, trafiğe yakalanmaktan kurtulamadı. Tatilciler, so

TEM Otoyolun'da sahur yaptılar

Ramazan Bayramı tatili için araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu'nda trafiğe yakalanınca sahurlarını yola kurdukları sofralarda yaptı. 

Trafiğe yakalanmamak için gece yola çıkmayı tercih edenler, trafiğe yakalanmaktan kurtulamadı. Tatilciler, son sahurlarını yolda kurdukları sofralarda yaptı. İstanbul-Ankara TEM Otoyolu'nun Sapanca kesimindeki bir dinlenme tesisi dolunca, sürücüler araçlarını otoyolun emniyet şeridinde park ederek yol üstüne kurdukları sofralarda yemek yedi. Sahur için duran araçlar, TEM'de trafiğin aksamasına sebep oldu. Otoyol polisi, yola kurdukları sofralarda yemek yiyen vatandaşları kaldırmak için uzun süre uğraştı. Polislerle vatandaşlar arasında tartışmalar yaşandı. Araçları kaldırmakta güçlük çeken polis, emniyet şeridinde bulunan araçların fotoğraflarını çekerek sürücülere ceza yazdı. 

Gebze'den yola çıktıklarını söyleyen Murat Çayan;"Gece 00.00'da yola çıktık. Buraya kadar geldik, kaldık. Sahurumuzu yapıyoruz. İnşallah buradan da Giresun'a devam edeceğiz. Yol çok felaket, çok trafik var. Buraya gelene kadar bütün tesisler doluydu. Otobanın kenarları dahi dolu. Ancak burada yer bulabildik. Hayırlısı ile sağ salim bütün insanlar gidecekleri yere ulaşır" dedi. Sahurlarını otoyol üzerine kurdukları sofrada yapan Halit Arış ise, "İstanbul'dan Afyonkarahisar'a gidiyoruz. Trafik yoğun. Sahuru yolda yapmak zorunda kaldık" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem