Tekstil atölyesinde yangın: 2 ölü

Şıhcan Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir işhanının en üst katındaki tekstil atölyesinde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Alevler kısa sürede tüm atölyeyi sararken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve kurt

Tekstil atölyesinde yangın: 2 ölü

Şıhcan Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir işhanının en üst katındaki tekstil atölyesinde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevler kısa sürede tüm atölyeyi sararken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yangında mahsur kalan ve dumandan etkilenen işçiler, itfaiye aracının merdivenleriyle indirilerek ambulanslarla tedavi için hastaneye götürüldü. Söndürülen ve soğutma çalışmalarını sürdürdüğü atölyeye giren itfaiye erleri, henüz kimliği belirlenemeyen bir işçinin cesedini buldu. Atölyede soğutma çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler