Tekirdağ'da hırsızlık operasyonu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, lüks bir otomobile yerleştirdikleri sinyal kesici düzenek ile otomobillerin kapısının kilitlenmesini engelleyerek değerli eşyaları çaldıkları öne sürülen iki kişi gözaltına alındı.Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otomobi

Tekirdağ'da hırsızlık operasyonu




Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, lüks bir otomobile yerleştirdikleri sinyal kesici düzenek ile otomobillerin kapısının kilitlenmesini engelleyerek değerli eşyaları çaldıkları öne sürülen iki kişi gözaltına alındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otomobillerden değerli eşyaların çalındığı yönünde artan şikayetler üzerine çalışma başlattı.

İlçedeki MOBESE kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, iki kişinin 34 DP 6156 plakalı lüks bir otomobile yerleştirdikleri sinyal kesici düzenek ile diğer araçların kilit sistemini bozarak bu araçlardan hırsızlık yaptığını belirledi.

Şüphelilerin düzenek kurduğu otomobili takibe alan ekipler, Tekirdağ girişinde durdurduğu aracın sürücüsü M.B. ile yanındaki Y.R'yi gözaltına aldı.

Otomobilde yapılan aramada, 4 sinyal kesici cihaz, çok sayıda otomobile ait merkezi kilit kumandası, sahte kimlik ve hırsızlık olaylarında kullanıldığı düşünülen malzemeler ele geçirildi.

5 AY ÖNCE FİRAR ETMİŞ

Öte yandan, gözaltına alınan M.B'nin 10 ayrı suçtan aranması olduğu ve 5 ay önce tutulduğu Karabük Cezaevi'nden firar ettiği öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler