Tecavüze uğradı, evlendirildi, çocukları yurda verildi !

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 16 yaşında tecavüze uğramasıyla hayat mücadelesi başlayan Ayşe Ç. gözyaşları içinde, "Ne çilem varmış ya. 16 yaşında tecavüze uğradım. 50 yaşında adamla evlendirildim. Çocuklarımı devlet yurda verdi. Kimsesiz kaldım. Ne olur sad

Tecavüze uğradı, evlendirildi, çocukları yurda verildi !

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 16 yaşında tecavüze uğramasıyla hayat mücadelesi başlayan Ayşe Ç. gözyaşları içinde, "Ne çilem varmış ya. 16 yaşında tecavüze uğradım. 50 yaşında adamla evlendirildim. Çocuklarımı devlet yurda verdi. Kimsesiz kaldım. Ne olur sadece sesimi duyun, yardım edin. Yoruldum artık çok yoruldum" dedi.

16 yaşındayken tecavüze uğradığını söyleyen Ayşe Ç., bu olayın ardından hamile kaldığını ifade etti. Doğu kökenli ailesinin hamile kalmasını kaldıramadığını ve kendisini oturdukları evin damından aşağıya attığını dile getiren Ayşe Ç., "Çocuk düşsün diye yapmadıklarını bırakmadılar. Ablam üstüme çıkıp beni çiğnedi bile. Evde kalmama izin vermediler, evin bahçesinde yattım. Doğum zamanım geldiğinde hastaneye götürmediler ve beton zemine bebeğimi doğurdum. Ardından ailem beni 50 yaşında bir adamla evlendirdi. Bu evliliğin ardından da 3 çocuk dünyaya getirdim. Fakat bu evlilik de yürümedi ve boşandık" dedi.

Boşandıktan sonra ailesinin kendisini eve kabul etmediğini söyleyen Ayşe Ç., "Boşandıktan sonra ailem beni kabul etmedi. Çocuklarımı devlet alıp yurda verdi. Kimsesiz kaldım ve yaklaşık 7 sene sokakta yaşadım. Çöplerden ekmek toplayıp yedim. Şu anda ise tuvaleti ve mutfağı olmayan bir evde yaşıyorum" diye konuştu.

Sabıkası olduğu için her kapının yüzüne kapandığını söyleyen Ayşe Ç., "Sadece sigortalı bir işte çalışıp, çocuklarımı da yanıma alıp yeni bir hayat kurmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"NAMUSUM İÇİN BIÇAKLADIM"

Kendisine hakaret edildiği için bir olaya karıştığını belirten Ayşe Ç., namusu için birini bıçakladığını ifade etti. Ayşe Ç, "Bu olaydan dolayı bin 500 TL para cezası aldım. Sadece namusum için adam bıçakladım. Bunun sonucunda ise para cezası aldım. 350 TL dul maaşı alıyorum. 100 TL'sini ev kirasına, 150 TL'sini de adliyeye para cezamı ödüyorum. Bana da 100 TL para kalıyor. Bununla elektrik ve su parası ödediğimde bir ay boyunca aç kalıyorum. Komşularım yemek getiriyor, öyle karnımı doyurabiliyorum. Çalışmak için birçok iş yerine ve kuruma başvurdum. Fakat sabıkam var diye bana iş vermiyorlar. Namusum ve şerefim için yaptım. Çocuklarımın boynunun yere eğmemek için yaptım" dedi.

"KAÇ GÜNDÜR ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM"

İstediğinin sadece bir iş olduğunu söyleyen Ayşe Ç., "Sırf çocuklarım için ayakta kalmak istiyorum. Kötü yola düşeceğime kendimi öldürürüm. Kaç gündür ölümü düşünüyorum. Daha önce birçok kez intihara teşebbüs ettim. Eğer böyle devam ederse kendimi asacağım. Sadece namusumla çalışmak istiyorum. Para kazanıp çocuklarımı yanıma almak istiyorum. 6 senedir evlat acısı ile yanıyorum. Yurtta kalan oğlumu haftada yarım saat görebiliyorum. Bebeğimin biri 6 aylıkken devlet koruyucu aileye verdi. Koruyucu aile de bana evladımı göstermiyor. Benim yurtta kalan çocuğum var. Bir çocuk yurtta ne kadar kalırsa kalsın annenin verdiği sevgiyi orada bulabilir mi" diye konuştu.

Tecavüze uğradı, evlendirildi, çocukları yurda verildi !

Tecavüze uğradı, evlendirildi, çocukları yurda verildi !

Tecavüze uğradı, evlendirildi, çocukları yurda verildi !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler