Tecavüzcüsünü öldürdü!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 2 yıl önce düzenlenen operasyonda 6 kişi, küçük yaştaki çocuklarla fiili livata yoluyla ilişkiye girdikleri ve çocukları başkalarıyla ilişkiye zorladıkları iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Tutuklanan zanlılarda

Tecavüzcüsünü öldürdü!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 2 yıl önce düzenlenen operasyonda 6 kişi, küçük yaştaki çocuklarla fiili livata yoluyla ilişkiye girdikleri ve çocukları başkalarıyla ilişkiye zorladıkları iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Tutuklanan zanlılardan Doğan S. (43), bir süre önce cezaevinden tahliye edildi. Tecavüze uğrayan çocuklardan A.A. (18), tahliye edildiğini öğrendiği Doğan S. ile irtibata geçerek, Ulus'ta bir otelde buluşmak üzere anlaştı. Otel odasında gerçekleşen buluşma sırasında A.A.,sigara alma bahanesiyle Doğan S.'nin yanından ayrıldı.

Daha sonra elinde bıçakla otele dönen A.A., Doğan S.'yi 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Doğan S.'nin cesedi otel görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis tarafından bulundu.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 18 yaşındaki A.A.'yı Çubuk'taki evinde gözaltına aldı. Zanlı, Doğan S.'yi kendisine tecavüz ettiği için öldürdüğünü söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler